Kies uw Bestemming


 

boek-vakantie.com Boek-vakantie.com - Goedkope Vakantie
Deze vakantie website is een grote vakantieportal welke bemiddeld tussen consument en de grote reis touropperators. Middels deze website ziet u in 1 oogopslag de beste en goedkoopste vakantieaanbieders naar het land van uw keuze. Uw goedkope vakantie begint hier!
boek-vakantie.com

Goedkope Vakantie Aruba (klik hier voor het aanbod goedkope vakantie Aruba )

Aruba is een uniek eiland met een erg vriendelijke bevolking. Op Aruba kunt u genieten van een heerlijk klimaat in combinatie met prachtige witte stranden en kristalhelder water. Deze combinatie heeft gezorgd voor een goed ontwikkelde toeristenindustrie en op Aruba zijn er dan ook vele hotels in verschillende prijsklassen, voornamelijk geconcentreerd langs de stranden aan de westkust.

Aruba is een eiland in het zuiden van de Caraïbische Zee op ongeveer 25km ten noorden van het Venezolaanse schiereiland Paraguaná. Aruba vormt samen met Bonaire en Curaçao de ABC eilanden welke op hun beurt weer tot de Kleine Antillen behoren. Aruba telt een ruime honderdduizend inwoners.

Aruba Vakantie

De hoofdstad van Aruba is Oranjestad, Oranjestad is een toeristische stad met ongeveer 35.000 inwoners. Oranjestad beschikt over een grote haven welke geregeld wordt aangedaan door cruiseschepen. Nabij Oranjestad vinden we de enige luchthaven van het eiland: Koningin Beatrix International Airport.

In tegenstelling tot veel andere eilanden van het Caribisch gebied, heeft Aruba een droog en dor klimaat, zonder de weelderige tropische vegetatie die we op de andere eilanden van de Kleine Antillen tegenkomen. Dit doet echter weinig af aan de heerlijke Caribische sfeer en de prachtige witte stranden op Aruba.

Aruba is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie, het woord stress is hier dan ook niet bekend.

Aruba-vakantie.com

 

Disclaimer | Privacy | E-mail | Links
© Tosl Media 2007-2013 - Alle rechten voorbehouden