Kies uw Bestemming


 

boek-vakantie.com Boek-vakantie.com - Goedkope Vakantie
Deze vakantie website is een grote vakantieportal welke bemiddeld tussen consument en de grote reis touropperators. Middels deze website ziet u in 1 oogopslag de beste en goedkoopste vakantieaanbieders naar het land van uw keuze. Uw goedkope vakantie begint hier!
boek-vakantie.com

Goedkope Vakantie Bonaire (klik hier voor het aanbod goedkope vakantie Bonaire)

Het eiland Bonaire is een prachtig eiland in het Caribisch gebied, met een aantal zeer mooie stranden. Door het heldere water is Bonaire bij uitstek geschikt voor duiken en snorkelen. Daarnaast is het klimaat natuurlijk heerlijk waardoor Bonaire een uitstekende plek is voor een zonvakantie.

Bonaire is één van de vijf eilanden die deel uitmaakt van de Nederlandse Antillen en telt ongeveer 15.000 inwoners. Bonaire bestaat naast het hoofdeiland ook uit het onbewoonde eiland Klein Bonaire en samen maken zij weer deel uit van de ABC (Aruba, Bonaire en Curaçao) eilanden. De hoofdstad van Bonaire is het plaatsje Kralendijk.

Bonaire is wereld beroemd om de uitstekende duik mogelijkheden en staat bekend als één van de beste duik plekken ter wereld. De nummerplaten van Bonaire dragen zelfs een "Divers Paradise" logo. Het eiland is omringt door een koraalrif dat zowel van de westelijke als zuidelijke kust gemakkelijk toegankelijk is. Bonaire wordt daarnaast ook gezien als één van de beste bestemmingen voor snorkelen.

Bonaire vakantie

Bonaire loopt niet over van de toeristische attracties, maar er is zeker voldoende te beleven. Het wordt echter wel sterk aangeraden om op Bonaire een auto te huren, dit verschaft een stuk meer bewegingsvrijheid en zorgt ervoor dat u op uw gemak dit prachtige eiland kan verkennen.

Meer informatie: Bonaire-vakantie.nl

 

 

Disclaimer | Privacy | E-mail | Links
© Tosl Media 2007-2013 - Alle rechten voorbehouden