Kies uw Bestemming


 

boek-vakantie.com Boek-vakantie.com - Goedkope Vakantie
Deze vakantie website is een grote vakantieportal welke bemiddeld tussen consument en de grote reis touropperators. Middels deze website ziet u in 1 oogopslag de beste en goedkoopste vakantieaanbieders naar het land van uw keuze. Uw goedkope vakantie begint hier!
boek-vakantie.com

Goedkope Vakantie Curacao (klik hier voor het aanbod goedkope vakantie Curacao)

Curaçao is een schitterend eiland met een erg vriendelijke bevolking. Het heeft een aantal schitterende baaitjes aan de westkant waar het heldere water en de kleurrijke onderwaterwereld u een prachtige ervaring bezorgen. Aan de noordkant vinden we een rotsachtig gedeelte dankzij bijzondere vulkanische gesteenten. Curaçao is een absolute aanrader voor een ontspannen vakantie, het woord stress is er dan ook onbekend.

Curaçao is een eiland in de zuidelijke Caraïbische Zee, ten hoogte van de Venezolaanse kust. Het eilandgebied van Curaçao omvat het belangrijkste eiland (Curaçao) plus het kleine, verlaten eiland Klein Curaçao. Curaçao is één van vijf eilandgebieden van de Nederlandse Antillen, en is zodoende een deel van het Koninkrijk van Nederland. De hoofdstad is Willemstad.

Curaçao is het grootst en het meest dichtbevolkt eiland van de drie zogenoemde ABC Eilanden (Aruba, Bonaire, en Curaçao) welke bekend staan als de Kleinere Antillen. Curaçao heeft een oppervlakte van 444 vierkante kilometers en telt een ruime 135.000 inwoners.

Curacao vakantie

Curaçao loopt niet over van de toeristische attracties, maar er is zeker voldoende te beleven. Het wordt echter wel sterk aangeraden om op Curaçao een auto te huren, dit verschaft een stuk meer bewegingsvrijheid en zorgt ervoor dat u op uw gemak dit prachtige eiland kan verkennen.

meer informatie: Curacao Vakantie

 

 

Disclaimer | Privacy | E-mail | Links
© Tosl Media 2007-2013 - Alle rechten voorbehouden