Kies uw Bestemming


 

boek-vakantie.com Boek-vakantie.com - Goedkope Vakantie
Deze vakantie website is een grote vakantieportal welke bemiddeld tussen consument en de grote reis touropperators. Middels deze website ziet u in 1 oogopslag de beste en goedkoopste vakantieaanbieders naar het land van uw keuze. Uw goedkope vakantie begint hier!
boek-vakantie.com

Goedkope Vakantie Lefkas (klik hier voor het aanbod goedkope vakantie Lefkas)

Lefkas of Lefkada is een van de Griekse eilanden gelegen in de Ionische Zee. Lefkas heeft een totale oppervlakte van 356 km² en telt ongeveer 25.000 inwoners. Lefkas is verbonden met het vasteland van Griekenland middels een brug. De hoofdstad van Lefkas is het gelijknamige Lefkas of Lefkada en telt ongeveer 12.500 inwoners.

Het klimaat op Lefkas is een mediterraan klimaat. Dit betekend dat het eiland geniet van warme zomers en zachte winters. Vooral in de winter is er relatief veel regenval waardoor het eiland erg groen oogt.

Lefkas vakantie

Griekenland is een cultureel rijk land door de grote historie van de Grieken en de Griekse goden. Hierdoor vinden we in heel Griekenland nog veel tempels en andere historische bouwwerken.De Griekse oudheid heeft veel schatten en opgravingen opgeleverd waardoor Griekenland rijk is aan vele (archeologische) musea.

Op Lefkas vinden we een typisch Griekse keuken, met populaire gerechten als Gyros, Souvlaki en Moussaka. Natuurlijk mag een glaasje Ouzo ook niet ontbreken op Lefkas.

Disclaimer | Privacy | E-mail | Links
© Tosl Media 2007-2013 - Alle rechten voorbehouden